Производи

Откријте го целиот асортиман на доверливи производи...Прочитај повеќе

Сертификати

Пронајдете ги сите наши национални и меѓународни сертификати...Прочитај повеќе

Нашата визија

Секој проект може да биде успешен ...Прочитај повеќе

Ние се разликуваме и нудиме

- Долготрајно партнерство со дистрибутерите

- Пристапни и доверливи производи

- Практични производи

- Достапни производи

- Меѓународен бренд

Кои сме ние?

Химел е меѓународен производител на нисконапонски производи со глобално искуство и локално присуство.

 

Нашите производи се дизајнирани така да ги задоволат практичните потреби. Ние гарантираме комплетна оригиналност на производот, од дизајн до испорака.

Партнерствата со нашите дистрибутери се направени врз основа на долготрајни планови. Распространетата мрежа на лагерот овозможува високо ниво на достапност.
Брзо одговараме на сите барања од нашите коминтенти. Химел е високо рангиран меѓународен бренд.


 

шаблоны joomla 2.5